Ďalšia prestížna nominácia pre VI GROUP

post image
background image

Veľmi sa tešíme, že naša spoločnosť získala svoju už v poradí druhú nomináciu tento rok v etablovaných súťažiach. Prvú sme premenili na víťazstvo, kedy naša stavba Vila Ľadová získala ocenenie za najkrajšiu fasádu roka 2023. Tentokrát sme sa svojou nomináciou zaradili medzi 6 najlepších rezidenčných developerov na Slovensku. To, či sa nám zadarí aj teraz, sa dozvieme 28. septembra na slávnostnom ASB GALA 2023.

Do kategórie ASB Developer 2023 sme sa prebojovali spomedzi 11 developerských firiem. Nomináciu sme získali za rezidenčné projekty MorušeRNDZ. Pri hodnotení sa prihliadalo napríklad na počet predaných bytov za určité obdobie, priemernej ceny za m2 predaných bytov, lokalita, pridaná hodnota pre spoločnosť a iné. O víťazovi sa rozhodne na základe kombinácie poradia podľa objektívnych kritérií kvality a výkonnosti súťaže a najvyššieho počtu odovzdaných hlasov odbornej poroty.

Cieľom súťaže, ale aj samotného podujatia, je už sedemnásť rokov oceňovať osobnosti z oblasti stavebníctva, architektúry a vyzdvihovať aktivity investorov a developerov, prostredníctvom niekoľkých vyhlásených samostatných kategórií.

V jednej z nich minulý rok zabodovali aj naši konatelia. Ocenenie získali za niekoľkoročné vedenie spoločnosti VI GROUP, počas ktorého priniesli na trh vyše 20 prevažne rezidenčných stavieb. Po prvý raz v histórii sa tak laureátmi v kategórii ASB Osobnosť architektúry a stavebníctva stali hneď dve osobnosti – JurajRichard Duškovci.

Paralelne s ocenením odbornou porotou, prebieha aj hlasovanie širokej verejnosti. Za nás môžete zahlasovať tiež, a to priamo na linku nižšie v kategórii ASB Developer roka.

https://www.asb.sk/gala/asb-gala-hlasovanie-verejnosti

\ Už teraz ďakujeme za každý jeden hlas!