Bývajte ešte dostupnejšie s úrokom 0,99%!

post image
background image

Máme skvelú novinku pre všetkých, ktorí túžia po vlastnom bývaní!

Spustili sme akciu Dotovaná hypotéka na všetky 2-izbové byty v našich projektoch Topolčianska a Verdena. Vďaka tejto akcii môžete získať hypotéku s dotovanou splátkou a úrokovou sadzbou len 0,99% p.a. počas prvých 2 rokov.

Čo to pre vás znamená?

  • Nižšie splátky hypotéky na prvé dva roky
  • Viac peňazí pre váš nový domov
  • Jednoduchší a rýchlejší proces kúpy bytu vdaka podpore nášho hypotekárneho špecialistu

 

Pre koho je Dotovaná hypotéka určená?

Dotovanú hypotéku 0,99% môže využiť každý záujemca o kúpu 2+kk bytu v projekte Topolčianska alebo Verdena. Avšak je potrebné splniť všetky podmienky, ktoré si môžete podrobne pozrieť na stránkach: Podmienky Topolčianska / Podmienky Verdena.

Ako postupovať?

  1. Vyberte si váš ideálny 2-izbový byt v našich projektoch Topoľčianska alebo Verdena
  2. Kontaktujte naše oddelenie predaja, ktorí s vami prejdú všetky podmienky a následne vám náš hypotekárny špecialista pomôže vybrať najvýhodnejšiu hypotéku
  3. Nasleduje schválenie hypotéky
  4. Podpíšeme s Vami zmluvu o budúcej kúpe s dodatkom o zľave

 

Pochopenie výhod Dotovanej hypotéky s úrokovou sadzbou 0,99% môže byť jednoduchšie, ak si to predstavíte na konkrétnom príklade.

Predstavte si, že ste sa rozhodli kúpiť si 2-izbový byt v našom projekte Topolčianska alebo Verdena. Cena bytu je 225.000 € a potrebujete financovať 80% z tejto sumy hypotékou, to znamená 180.000€. S Dotovanou hypotékou môžete získať úrokovú sadzbu 0,99% na prvé 2 roky splácania.

Ako to ovplyvní vaše mesačné splátky? Počas prvých 2 rokov bude vaša mesačná splátka v tomto prípade 578,12 €. S bežnou hypotékou by vaša mesačná splátka (pri 5%) bola 966,28 €

Ako vidíte, s našou dotovanou hypotékou môžete ušetriť mesačne až 388,16 € a celkovo za 2 roky až 9 315,84€.

 

A ako zistiť ktorý projekt je ten pravý pre vás?

  • Topolčianska: Ak ste typ človeka, ktorý ocení rýchlu dostupnosť do mesta a aktívny životný štýl plný športových aktivít, ako napríklad plávanie, cyklistiku a beh popri Veľkom Draždiaku, potom by ste sa mali pozrieť bližšie na projekt Topolčianska.
  • Verdena: Naopak, ak túžite po tichom prostredí s uzavretým areálom a preferujete rodinné bývanie v kontakte s prírodou pri Malých Karpatoch, Verdena je pre vás ideálnou voľbou. 

 

Rozumieme, že kúpa vlastného bytu je veľkým rozhodnutím, sprevádzaným mnohými otázkami a obavami. Financie, podmienky, možnosti - to všetko je dôležité zvážiť. A práve preto sme tu, aby sme vám uľahčili tento proces.

Ak máte záujem o Dotovanú hypotéku a chcete vedieť presne, koľko by ste ušetrili, neváhajte nás kontaktovať TU. Naši predajcovia a hypotekárny špecialista vám radi pomôžu s výpočtom a zodpovedia všetky vaše otázky.

*Pozor, táto ponuka platí len do 30.júna 2024, takže neváhajte príliš dlho. Zabezpečte si túto výhodnú hypotéku čo najskôr a začnite snívať o vlastnom byte ešte dnes!